OTA YHTEYTTÄ

Otan mielelläni vastaan kysymyksiä, palautetta ja yhteistyöehdotuksia. Jaan myös mieluusti tietoa purjehduksistani ja hankkeistani, joten rohkeasti vaan kyselemään. Toimin tällä hetkellä Samsungin sekä norjalaisen Bergans of Norwayn brändi-lähettiläänä sekä teen monien muiden tuotemerkkien kanssa erisisältöistä yhteistyötä.

PUHUJAKSI TILAISUUTEEN
Pidän esityksiä haastavien purjehdusprojektien vetämisestä, pelosta, tahdosta voimavarana, valmistautumisesta tuntemattomaan sekä unelmien saavuttamisesta. Ympäristöön ja ilmastoon liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntä ja hankkeitteni kautta löytyy ajatuksia niin Itämeren suojeluun kuin napajäätiköiden sulamiseenkin. Aiheina voivat olla myös sisällöntuotanto, markkinointi ja ilmiöiden rakentaminen. Olen filmi- ja markkinointituottaja, toiminut kansainvälisen megabrändi Sony PlayStationin markkinoinnin vetäjänä 8 vuotta, sekä 8 vuotta markkinoinnissa elokuva-alalla.  Olen myös opiskellut TV-dokumenttituotantoa. Yhdistän esityksissä kuvaa, videota ja tarinaa rennolla otteella sekä innostan ajattelemaan ja tekemään asioita uudella tavalla.

Esitys- ja haastattelupyynnöt kannattaa lähettää sähköpostiini: kari.nurmi(at)welho.com
Kiireellisissä tapauksissa voit yrittää kännykästä ja jätäthän viestin, jos en pääse juuri tuolloin vastaamaan: 040-505 4412

 

Terveisin,

Kari "Ruffe" Nurmi
seikkailija, tuottaja

kari.nurmi(at)welho.com
Tel. 040-505 4412