PUHUJAKSI TILAISUUTEEN


Pidän esityksiä haastavien purjehdusprojektien vetämisestä, pelosta, tahdosta voimavarana, valmistautumisesta tuntemattomaan sekä unelmien saavuttamisesta. Ympäristöön ja ilmastoon liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntä ja hankkeitteni kautta löytyy ajatuksia niin Itämeren suojeluun kuin napajäätiköiden sulamiseenkin. Aiheina voivat olla myös sisällöntuotanto, markkinointi ja ilmiöiden rakentaminen.

Esityksiäni on luonnehdittu innostaviksi, ajatuksia herättäviksi, joissa mukana aimo annos hyvää fiilistä. Yhdistän esityksissäni kuvaa, videota ja tarinaa rennolla otteella sekä innostan ajattelemaan ja tekemään asioita uudella tavalla.

Olen filmi- ja markkinointituottaja, toiminut kansainvälisen megabrändi Sony PlayStationin markkinoinnin vetäjänä 8 vuotta, sekä 8 vuotta markkinoinnissa elokuva-alalla.  Olen myös opiskellut TV-dokumenttituotantoa. Taustastani johtuen minun on helppo linkittää seikkailuesitykseni yrityksen markkinointiin ja liiketoimintaan.

Esitys ja puhujapyynnöt kannattaa lähettää sähköpostiini: kari.nurmi(at)welho.com
Kiireellisissä tapauksissa voit yrittää kännykästä ja jätäthän viestin, jos en pääse juuri tuolloin vastaamaan: 040-505 4412


Esitys tahdosta Motiva Oy:n tilaisuudessa Finlandia-talolla.


Tuntemattomille vesille -esitys Bilot Oy:n tilaisuudessa Korjaamolla. Kuulijakuntana yritysten CDO:t.


Esitys Korjaamolla. Koko kroppa mukana esityksessä... :)


Esitys ilmakuvauksesta Expert-messuilla sekä tarinaa Huippuvuorten ympäripurjehduksesta Venemessuilla.

 

Terveisin,

Kari "Ruffe" Nurmi
seikkailija, tuottaja

kari.nurmi(at)welho.com
Tel. 040-505 4412