PUHUJAKSI TILAISUUTEEN


Pidän esityksiä veneilystä, matkapurjehduksesta sekä haastavien seikkailuhankkeiden vetämisestä; unelmista, motivaatiosta, tahdosta voimavarana, valmistautumisesta tuntemattomaan sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Ympäristöön ja ilmastoon liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntä ja hankkeitteni kautta löytyy ajatuksia niin Itämeren suojeluun kuin ilmastonmuutokseenkin. Aiheina voivat olla myös sisällöntuotanto, markkinointi ja ilmiöiden rakentaminen.

Esityksiäni on luonnehdittu innostaviksi, ajatuksia herättäviksi, joissa mukana aimo annos hyvää fiilistä. Yhdistän esityksissäni kuvaa, videota ja tarinaa rennolla otteella sekä innostan ajattelemaan ja tekemään asioita uudella tavalla.

Olen markkinointi- ja videotuottaja ja toiminut mm. kansainvälisen megabrändi Sony PlayStationin markkinoinnin vetäjänä kahdeksan vuotta sekä saman verran markkinoinnissa elokuva-alalla.  Olen opiskellut TV-dokumenttituotantoa. Taustastani johtuen minun on helppo linkittää esitykseni yrityksen markkinointiin ja liiketoimintaan.

Esitys ja puhujapyynnöt kannattaa lähettää sähköpostiini: ruffe(at)ruffe.fi
Kiireellisissä tapauksissa voit yrittää kännykästä ja jätäthän viestin, jos en pääse juuri tuolloin vastaamaan: 040-505 4412


Esitys tahdosta Motiva Oy:n tilaisuudessa Finlandia-talolla.


Tuntemattomille vesille -esitys Bilot Oy:n tilaisuudessa Korjaamolla. Kuulijakuntana yritysten CDO:t.


Esitys Korjaamolla. Koko kroppa mukana esityksessä... :)


Esitys ilmakuvauksesta Expert-messuilla sekä tarinaa Huippuvuorten ympäripurjehduksesta Venemessuilla.

 

Terveisin,

Kari "Ruffe" Nurmi
seikkailija, tuottaja

s-posti: ruffe(at)ruffe.fi
tel. 040-505 4412