Puhujaksi

Magdalena Fjord

Puhujaksi tilaisuuteen

Vuoden matkapurjehtijaksi vuonna 2018 valittu Ruffe on kokenut purjehtija ja seikkailija. Hän on edelleen yksi Suomen nuorimmista valtameripurjehtijoista. Ollessaan vasta 23-vuotias hän purjehti Suomesta Amerikkaan ja takaisin. Myöhemmin Ruffe on mm. purjehtinut ensimmäisenä arktisten Huippuvuorten ympäri muoviveneellä. Ruffe on Suomen valtameripurjehtijat ry:n puheenjohtaja sekä Suomen arktisen klubin jäsen.

Ruffe tunnetaan myös omaperäisistä meriseikkailusta veneilyn ja luonnon puolesta. Ruffe tapa kertoa ympäristön epäkohdista on laittaa itsensä likoon ja mennä itse ongelmien keskipisteeseen.

Ruffen vahvuus on ihmisten innostaminen sekä omaperäisten hankkeiden ideointi ja toteuttaminen. Hän saa kuulijat ajattelemaan asioita myös eri kulmasta. Ruffe puhuu omakohtaisesti myös hankkeisiin liittyistä peloista, motivaatiosta, tahdosta sekä valmistautumisesta tuntemattomaan. Ympäristöön ja Itämereen liittyvät aiheet ovat lähellä Ruffen sydäntä. Vuonna 2021 Ruffe palkittiin Kannamme vastuumme -erikoispalkinnolla.

Esityksiä on luonnehdittu innostaviksi ja ajatuksia herättäviksi. Ruffe yhdistää esityksissään kuvaa, videota ja tarinaa rennolla otteella sekä innostaa ja rohkaisee ajattelemaan ja tekemään asioita uudella tavalla.

Ota yhteyttä
Esitys ja puhujapyynnöt kannattaa lähettää sähköpostiini: [email protected]
Kiireellisissä tapauksissa voit yrittää kännykästä ja jätäthän viestin, jos en pääse vastaamaan: 040-505 4412

Molentum Oy