Kumppanit

Magdalena Fjord

Laiturilla yli -hanke ei olisi mahdollinen ilman hyviä yhteistyökumppaneita. Olen erittäin iloinen, että olen saanut mukaan hanketta tukemaan laadukkaita suomalaisia yrityksiä, joilla on tahtotila ja rohkeus ajatella tuotteitaan, palveluitaan ja markkinointiaan uudella tavalla. Se ei ole aina ilmiselvää. Minulle on tärkeää, että jaamme samanlaisen arvomaailman ja katsomme pitkälle horisonttiin. Lähdemme yhdessä suureen seikkailuun.

Marinetek Finland Oy on hankkeen pääyhteistyökumppani. Marinetek on Euroopan johtava venesatamarakentaja. Heiltä löytyy laituriratkaisuja niin kotimaiseen mökkirantaan kuin kansainvälisiin suursatamaratkaisuihin. Marinetek on toimittanyt yli 2.000 satamaprojektia 47 maahan.
Laiturilla yli -hankkeen aluksen pohjaksi valittiin Marinetekin Mustekala 2B-malli. Se on 9.0 metriä pitkä x 3.1 metriä leveä, tukeva ja kantava muoviponttoonilaituri. Olosuhteet ylityksellä voivat olla varsin kovat, joten laiturin on oltava erityisen kestävä. Minulla itselläni on Marinetekin laituri ja se on kestänyt tuulet ja myrskyt, joten luottoa löytyy tuotteeseen. Marinetekin henkilökunnan panos hankkeen eteenpäin viemisessä on ollut merkittävä, ja on ollut hienoa huomata miten hyvällä fiiliksellä ja ammattitaidolla olemme saaneet rakennettua varsin erikoisen aluksen.

Oy Kon-Tiki Tours Ltd on täyden palvelun ryhmämatkatoimisto, joka toteuttaa matkoja erilaisille ryhmille: yhdistyksille, järjestöille, yrityksille ja ystäville. Luonto-, vaellus- ja harrastematkoihin erikoistunut Kon-Tiki Tours perustettiin vuonna 1995. Olemme 100% kotimainen, yksityinen yritys. Yksityisyrittäjinä haluamme viedä asiat huolella ja tinkimättömästi loppuun saakka. Kumppanuus asiansa osaavien, luotettavien tuottajien kanssa luo meille ja asiakkaillemme turvallisen verkoston. Yhteistyössä ryhmien matkavastaavien, matkanjohtajien, paikallisoppaiden, laiva- ja lentoyhtiöiden, hotellien sekä ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Puhdas Itämeri -hankkeiden tavoite on kohdentaa toimet sinne, missä pienimmällä kustannuksella on saatavissa aikaan suurin positiivinen ympäristövaikutus.

Rehevöitymishankkeiden tavoitteena on saada aikaan näkyvä parannus Itämeren tilaan vähentämällä mereen päätyvien ravinteiden määrää ja siten ehkäistä meren rehevöitymistä. Tavoitteen saavuttamiseksi säätiön hankkeissa tehostetaan ravinteiden poistoa jätevesistä sekä muista lähteistä ja pienennetään näin ravinnepäästöjä koko Itämeren valuma-alueella.

Tankkeriturva-hankkeen tavoitteena on merkittävästi pienentää öljyonnettomuuden riskiä Suomenlahdella. Tavoitteen saavuttamiseksi säätiö on luonut yhteistyössä merenkulun keskeisten avaintoimijoiden kanssa ENSI®-navigointipalvelun, joka parantaa edellytyksiä ennakoivalle alusliikenteen ohjaukselle tarjoamalla helpon tavan jakaa reittisuunnitelma sähköisesti alusten ja meriliikenteen ohjauskeskusten välillä. Liikenneviraston omistama ENSI on pohjoismaisista eNavigation-hankkeista pisimmälle kehitetty, ja ainoa jo käytössä oleva järjestelmä. Tankkeriturva-hanke saatettiin säätiön osalta päätökseen kesällä 2014, ja jatkossa Liikennevirasto edistää ENSI-palvelun käyttöönottoa Suomenlahdella ja myös koko Itämerellä.

Kinghill Advertising on yrittäjävetoinen, rehti ja ripeä mainostoimisto Helsingissä. Paneudumme toimeksiantoihimme kustannusjärkevästi, kunnianhimoisesti ja tunteella unohtamatta asiakkaan omia toiveita ja tavoitteita markkinoinnissa.
Olen toiminut Kinghillin kanssa jo pitkään kotimaisten ja ulkomaisten elokuvien markkinoinnissa sekä oman yritykseni ja erikoishankkeitteni kautta. Palvelu ja laatu on aina huippuluokkaa, ja heidän kanssaan on vaan tosi kiva tehdä hommia. Laiturilla yli -hankkeen upea konseptikuva on mm. Kinghillin suunnittelema ja tuottama. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan heidän palveluitaan.

Molentum on vuonna 2003 perustettu digitaalisen median palveluyritys. Toiminnan perustana on yrityksen alkutaipaleelta lähtien ollut laatu, hyvä palvelu sekä pitkät asiakassuhteet.

SeaPilot on navigaatio-ohjelma, jonka avulla sain alukseen asennetun AIS-järjestelmän näkymään Samsungin Padissa. Laivat näkivät meidät ja me näimme lähestyvät laivat. Toimi hyvin ylityksellä.

Stormforcen pelastuspuvut ovat huippumukavia ja niiden kanssa on helppo toimia veneessä. Niitä voi pitää pitkiäkin aikoja päällä eikä ne ala painamaan tai ahdistamaan. Alunperin optarilla Suomenlahden -ylitykseen valittu puku tuli tietenkin mukaan Laiturilla yli -hankkeeseen, sillä ylitys tapahtui huhtikuun lopussa, jolloin meriveden lämpötila oli noin 5 astetta. Esa piti koko matkan pukua päällä eli reilut 18 tuntia, eikä ongelmia ollut. Pissa-aukko asussa helpotti toimintaa keinuvalla laiturilla. Suosittelen.

Molentum Oy